Dobrodošli u FJOK uslugu kreiranja personaliziranih proizvoda za sve prigode!

Trebate li poklon zahvale na vjenčanju ili želite darovati poslovne partnere? Možda želite nagraditi sudionike najdražeg sportskog natjecanja? Ili želite za svoje goste apartmana ili unutar poslovnog objekta kreirati onaj poseban personalizirani detalj koji naglašava vaše poslovno ime? Za bilo koju od želja Fjok tim vam nudi podršku i profesionalne savjete kako biste odabrali proizvod koji odražava sve vaše potrebe.

Vaša ideja naš zadatak

Klasično, elegantno ili ekskluzivno?

Kreiranje personaliziranih proizvoda s nama je jednostavno i brzo. Uz širok izbor hrvatskih proizvoda i mogućnošću personalizacije na temelju vaših preferencija kreiramo jedinstvene proizvode koji će ostaviti poseban i trajan dojam.

Bilo da preferirate klasični, elegantni ili ekskluzivni stil, rado ćemo pomoći da izaberete najbolje od najboljih. Ukoliko je riječ o detaljima koji će ukrasiti vaš poslovni prostor ili detaljima kojima ćete darivati i oduševiti sudionike dogaďanja budite sigurni da imamo višegodišnje iskustvo i samo vrhunske proizvode probrane #domaćeitočka ponude.

Vaša ideja naš zadatak

Portfelj hrvatskih proizvoda

Naš pažljivo odabrani portfelj hrvatskih proizvoda uključuje vrhunske gourmet delicije, proizvode prirodne kozmetike, umjetničke predmete, proizvode od maslinovog drva i bračkog kamena. A ako poželite nešto sasvim posebno i drugačije, imamo cijelu paletu zanimljivih modernih proizvoda. Na vama je da zaželite, a na nama da vam predložimo mogućnosti i ponudimo rješenje!

Neke od naših najdražih kreacija pogledajte u Galeriji proizvoda.

 
 

S imenom, s logotipom ili samo s prigodnom porukom?

Dodavanjem personaliziranih poruka, logotipa ili naziva na odabrane proizvode naglašavamo vaše  poslovnu prepoznatljivost ili osiguravamo nezaboravnu privatnu zahvalu.

Naša usluga je fleksibilna i prilagođava se vašim potrebama, neovisno o količini.

Darujte svoje poslovne partnere, suradnike i najdraže osobe vrhunskim hrvatskim proizvodima.

Vaša ideja naš zadatak

BILO BI NAM DRAGO POMOĆI VAM U ODABIRU

Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli u stvaranju jedinstvenih poklona koji će ostaviti trajan dojam!

*
*
*
*
*
*
*
*
* Polja označena zvjezdicom su obavezna