Pridružite se FJOK klubu vjernosti i ostvarite kupnju s još većim popustima.

Kako postati član?

Članom kluba vjernosti putem online kupnje postaje svaki kupac koji se prilikom kupovine registrira korisničkim imenom i lozinkom.

UČLANITE SE

Način sakupljanja bodova

Sakupljanje bodova vrijedi za sve načine plaćanja i funkcionira po principu 10 kuna = 1 bod (osim za troškove dostave).

Nakon što sakupite 250 bodova, automatski se kreira promo kod od 10% popusta koji možete iskoristiti već pri sljedećoj kupovini. Promo kod će biti poslan na e-mail adresu koji ste koristili prilikom registracije. Uvijek imate detaljan uvid u trenutno stanje bodova na svom korisničkom profilu, a nakon svake kupovine bodovi se resetiraju.

Promo kod od 10% traje neograničeno i vrijedi samo za jednu kupovinu.

Napomena: da biste sakupljali i koristili bodove, prilikom kupnje morate biti prijavljeni na svoj korisnički račun.

Opći uvjeti članstva

FJOK obrt  zadržava pravo poništenja članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku, ako je član prekršio Opće uvjete poslovanja na koje je bezuvjetno pristao učlanjenjem u klub vjernosti.

Članovi kluba vjernosti su dužni ažurirati svoje kontakt podatke. FJOK  zadržava pravo promjene uvjeta članstva u klubu vjernosti, općih uvjeta poslovanja, kao i pravo na ukidanje članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Tu smo za Vas!

Ako imate pitanja u vezi članstva u klubu vjernosti, skupljanju te korištenju bodova ili u vezi općih uvjeta članstva kontaktirajte nas na info@fjok.hr ili telefon +385 91 786 54 14.

  Uvjeti - Sve