Pridružite se FJOK klubu vjernosti i ostvarite kupnju s još većim popustima.

Kako postati član?

Članom kluba vjernosti putem online kupnje postaje svaki kupac koji se prilikom kupovine registrira korisničkim imenom i lozinkom.

UČLANITE SE

Način sakupljanja bodova

Kupac postaje član Kluba vjernosti (Loyalty club) i vlasnik Kartice vjernosti prilikom registracije i unosa vlastitih podataka, čime ostvaruje određeni popust i čima daje privolu za primanje prigodnih Newslettera.

Članovi Kluba vjernosti ostvaruju mogućnost za skupljanje bodova, na sljedeći način

  • 1 potrošeni Euro = 1 bod
  • kod kupnje u iznosu od minimalno 50€, odnosno sakupljenih 50 bodova, kupac nakon plaćanja ostvaruje pravo na kod sa popustom od 20%, iskoristiv kod sljedeće kupnje
  • kod je jednokratan
  • vremenski rok za iskorištavanje koda je 60 dana
  • nakon korištenja koda bodovi se ponovno počinju skupljati od sljedeće kupnje

Promo kod od 20% traje 60 dana i vrijedi samo za jednu kupovinu.

Napomena: da biste skupljali i koristili bodove, prilikom kupnje morate biti prijavljeni na svoj korisnički račun.

Opći uvjeti članstva

FJOK obrt  zadržava pravo poništenja članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku, ako je član prekršio Opće uvjete poslovanja na koje je bezuvjetno pristao učlanjenjem u klub vjernosti.

Članovi kluba vjernosti su dužni ažurirati svoje kontakt podatke. FJOK  zadržava pravo promjene uvjeta članstva u klubu vjernosti, općih uvjeta poslovanja, kao i pravo na ukidanje članstva u klubu vjernosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Tu smo za Vas!

Ako imate pitanja u vezi članstva u klubu vjernosti, skupljanju te korištenju bodova ili u vezi općih uvjeta članstva kontaktirajte nas na info@fjok.hr ili telefon +385 91 786 54 14.

  Uvjeti - Sve