Čekajući pravi trenutak i vrhunac cvatnje aromatičnih biljaka, kraj lipnja iskoristili smo za posjet našim prijateljima i dragim suradnicima na otoku Prviću.

Nakon kratke ali prekrasne plovidbe do našeg omiljenog otoka i kupanja u jednoj maloj skrivenoj uvali, prošetali smo mirnim, starim dalmatinskim kamenim uličicama Prvić Šepurine i dalje šetnicom do zujavog i mirisnog imanja Ivanke i Marija Šmit, vlasnika OPG-a Natura Škoj. Naši prijatelji u svom aroma vrtu uzgajaju veliki broj autohtonih biljaka i prerađuju ih u vrhunske prirodne kozmetičke pripravke visoke kvalitete.

Gotovo svi njihovi proizvodi nose certifikat HOP (Hrvatski otočni proizvod), čime je dodatno zajamčena kvaliteta proizvoda i visoka kvaliteta proizvodnje, a u svom prostoru nude i proizvode ostalih otočkih “kolega”, također nositelja oznake HOP.

Naša suradnja s Ivankom i Marijom pravi je primjer kako zajedničkim snagama uvijek možemo postići puno više i kako u poslu koji je vođen kvalitetom zaista nema prave konkurencije. Umjesto toga postoje samo kolege čiji nas rad i upornost motiviraju da nastavimo s radom u istom tonu.

Naš izlet proveli smo kupajući se i uživajući u prvićkim mirisima i okusima, a vi možete uživati u njihovim vrhunskim kozmetičkim pripravcima kupnjom u našoj suvenirnici i darovnom dućanu  u Vodicama ili putem naše internet trgovine www.fjok.hr.

Aktivni smo na društvenim mrežama, kao i na našem YouTube kanalu, a svaki vaš "Like, share and subscribe" nam jako puno znači.

Hvala što podržavate domaće. Vidimo se u Vodicama!

#domaćeitoička

  Markove priče - Sve